Videomontage in Antwerpen

Home » Video

Ik, Philippe Van Beeumen, gebruik mijn kennis en expertise om een videomontage op maat te maken met de nodige creativiteit en doeltreffendheid in regio Antwerpen. Mijn doel is om jouw video te monteren tot een engagerende video. Bij de montage van een video, moet je altijd in je achterhoofd houden welk verhaal je wilt overbrengen. Met een goed gemonteerde video trek je de kijker weg van de realiteit voor enkele seconden tot minuten of uren.

Een videomontage vraagt tijd

Een video monteren, verloopt niet op één twee drie. Het vraagt de nodige inspanning en focus. Als je werkt met animaties in de video, neemt dit uiteraard meer tijd in beslag. Nadat we bekeken hebben wat jij wilt overbrengen met je video, begin ik met het bekijken van de video-opnames. Bij de montage van een video is het belangrijk dat je als monteur weet met welk materiaal je aan de slag gaat. Eens doorheen de rushes, begin ik na te denken over hoe ik de video tot een mooi verhaal kan monteren. Kom voor een goede videomontage dus met je video-opnames naar Van Beeumen.

Een belangrijk medium

Video is een belangrijk medium van online marketing. Vandaar is een goede videomontage dan ook belangrijk om je verhaal over te brengen. Een video bekijken is vaak aantrekkelijker dan een tekst lezen. Het is dan ook wetenschappelijk bewezen dat visuele informatie sneller wordt opgeslagen in de hersenen dan tekst. Met een bedrijfsvideo creëer je een groter bereik van je klanten. Daarom is het bij het monteren van een video belangrijk dat de context goed begrepen wordt.

Fabulae Dramatis - Lead Astray

2021 – Videoclip
DOP & productie assistent voor deze videoclip

Neem een kijkje in een online les bij Linguapolis!

2021 – Linguapolis testimonial
Promotie video voor online taal klassen.
Ik verzorgde zowel een deel van het beeld als de montage.

Expeditie Natuurpunt 2021

2021 – After Movie
De beelden werden gemaakt tijdens dit 2 daagse sport evenement.
En ik verzorgde tevens de montage.

PSA Wintercamp 2022 Aftermovie

2022 – Corporate After Movie
Online evenement met meerdere sprekers gedurende een volledige dag. Een deel van de beelden en de uiteindelijke montage werd door mij uitgevoerd.

Biodiversiteit op de Campus Drie Eiken - UAntwerpen

2021 – Montage in opdracht
Video als deelname voor een competitie mbt Biodiversiteit. De beelden werden me aangeleverd, ik verzorgde de montage.

Naakte Aap - Matt Watts

2023 – Captatie optreden
Een kort overzicht van een culturele avond.
Ik deed zowel de opname als de montage.

Breng nu je verhaal naar buiten

Wacht niet langer om je video te laten monteren. Laat je video-opnames door een perfecte videomontage gaan en geniet van de show. Wil je meer informatie of mij inhuren voor een project? Stuur dan gerust een e-mail naar philippe@beum.be of stuur een berichtje op social media via Twitter, Instagram of Vimeo. Bekijk via mijn portfolio mijn eerder gerealiseerde werken.

Get in touch

Zie je hier een video die je interessant vind en wil je dat ook voor je organisatie of evenement?