Animaties bij video verkrijgbaar in Antwerpen

Home » Motion Graphics

Zoekt je animaties bij je video voor jouw bedrijf in regio Antwerpen? Bij mij ben je aan het juiste adres voor al jouw motion graphics. Ik creëer en animeer grafieken en titels om je video op te fleuren. Zo krijg jij de perfecte animatie om indruk te maken, zonder dat jouw kijkers afgeleid geraken. Het gebruik van animaties bij jouw video is een handige tool om zaken uit te leggen of aan te tonen. Het trekt de kijker ook meteen aan als je animaties in je video stopt.

Ervaring in animaties bij video

Ik ben iemand die zich volledig verdiept in een thema. Ik hou ervan om dingen bij te leren en probeer mijn kennis dus steeds te verruimen. Mijn interesses liggen bij alles wat met kunst en technologie te maken heeft. Verder ben ik mij volop aan het verdiepen in 3D-vormgeving en animaties bij video, vandaar mijn aanbod aan motion graphic en visuele effecten. Verder heb ik een grote interesse in VR, AR en Virtual Production. Ik heb hiervoor nog geen opdrachten gehad, maar ben ik wel bezig om enkele zelf geïnitieerde projecten op poten te zetten. Ik ben een echte allrounder die maar geen genoeg krijgt van nieuwe dingen te ontdekken. Bekijk hier een paar voorbeelden van mijn videomontages met motion graphic design van de afgelopen jaren.

Escape Act Intro Titles

2020 – 2022 – Intro titels voor een set van live stream events genaamd Escape Act. Een bezigheid tijdens de corona pandemie.

Experiments

2018 – Persoonlijk werk, experiment in After Effects rond kleur, vorm en beweging.

Plan nu je afspraak

Zie je interessante effecten die je interessant vindt om zelf toe te passen op je eigen video-opnames? Aarzel dan niet om mij te contacteren via social media op Twitter, Instagram of Vimeo of stuur simpelweg een e-mail naar philippe@beum.be. Ik kijk alvast uit naar onze samenwerking!

Get in touch

Zie je hier een video die je interessant vind en wil je dat ook voor je organisatie of evenement?