Visuele effecten

Video-opname

Motion graphic design

Bedrijfsvideo in Antwerpen

Home » Bedrijfsvideo Antwerpen

Met een bedrijfsvideo kan je op een aantrekkelijke manier het verhaal van je bedrijf in regio Antwerpen tonen. Ik, Philippe Van Beeumen, heb met mijn opleiding te Antwerpen de nodige kennis vergaart om van jouw bedrijfsfilm een aantrekkelijk medium te vormen voor bezoekers van jouw site. Met mij aan boord krijg je er een allrounder bij. Ik ben gespecialiseerd in video-editing, motion design en visual storytelling. Je kan mij boeken als cameraman en monteur van je bedrijfsvideo. Als je zelf de camera in handen wilt nemen, sta ik ook graag voor je klaar enkel tijdens de montage.

Ben je op zoek naar de ideale bedrijfsvideo?

Aanpak van een bedrijfsvideo

De manier waarop je een video gaat monteren, hangt af welk verhaal je wilt creëren. Bij een videomontage voor een bedrijfsvideo focus ik meer op een formelere aanpak. De focus ligt dan eerder op het zakelijke aspect. Tijdens de montage van een bedrijfsfilm richt ik mij voornamelijk op het bedrijf en wat ze doen. Om een meer persoonlijke video te monteren, ga ik vrijer te werk. Je kan er ludieke animaties insteken en eventueel visuele effecten gebruiken. Dat kan ook bij een bedrijfsfilm, maar brengt al snel de kwaliteit naar beneden.

PSA Wintercamp 2022 Aftermovie

Online evenement met meerdere sprekers gedurende een volledige dag. Een deel van de beelden en de uiteindelijke montage werd door mij uitgevoerd.

Zet nu je bedrijfsverhaal om in beeld

Aarzel niet om met jouw video-opnames naar buiten te komen. Ik doe er alles aan om je wensen om te zetten in de ideale bedrijfsfilm. Je kan mij boeken als cameraman en monteur van je bedrijfsvideo. Als je zelf de camera in handen wilt nemen, sta ik ook graag voor je klaar enkel tijdens de montage. Stuur voor meer informatie een e-mail naar philippe@beum.be of een berichtje sturen op social media via Twitter, Instagram of Vimeo.

Maak een afspraak en kom langs op locatie