Wie is Philippe Van Beeumen

Home » Info
Still uit mijn kortfilm: Mijn pakje
Still uit mijn kortfilm: Mijn pakje

Mijn volledige naam gebruiken als website URL is misschien wat lang en moeilijk om te onthouden, dus daarom werd het de bijnaam die ik kreeg tijdens mijn opleiding Reclamevormgeving aan Sint-Lucas te Antwerpen.

Buiten dat heb ik daarvoor Toegepaste Informatica gevolgd en recent de avondopleiding Film- en Videokunst. Ik blijf leren en ben me dus altijd aan het verdiepen in nieuwe leerstof. En ondertussen evolueert dat verder naar 3D vormgeving en animatie.

Kortom, ik ben geïnteresseerd in alles dat ligt tussen kunst en technologie. En die combinatie zorgt voor een brede waaier aan kennis.
Je kan me dus gemakkelijk een generalist noemen.

Naast dit werk heb ik samen met een goeie vriend ook podcast: Bij Van de Ven. Dus als je me eens wil horen, dan moet je daar zijn.
Verder verzorg ik ook de livestream en de visuals van het project Escape Act, dat ontstond tijdens de Corona pandemie. Ondertussen is dit uitgegroeid tot een heuse muziek studio die ik samen met mijn compagnon gebouwd heb. Dus ook audio en muziek is een passie van me.

Wil je meer informatie, heb je hulp nodig met je audio-visueel project of wil je me inhuren? Stuur gerust een e-mail naar philippe@beum.be of een berichtje op social media: twitterInstagram of Vimeo.

 

Bedrijfsinfo:

Philippe Van Beeumen
Komeetstraat 61
2500 Lier – Belgium
BE 0836.662.117